2009. január 14., szerda

Karácsonyi örömeim

Ami sok örömet szerzett az együtt töltött két hét alatt - nem fontossági sorrendben, hanem ahogyan sorban az eszembe jutott.


Reggelente ágyba kaptam a kávémat. Az ünnepek alatt egyik reggel a leánykám korán reggel felkelt, és tálcán elkészítette nekünk a reggelit. Izgatottan lestük az óvodás fiam Luca-napon elültetett búzájának napi növekedését. (Lelkesen locsolta.) Rengeteget játszottunk együtt. (Puzzle, kártya, társasjáték, csocsó.) Sikerült sokat olvasnunk, mesélnünk. Örültünk, amikor előbújt a nap, és nagy sétákat tettünk. Finom forralt bort ittunk. Meg finom házipálinkát - korondi butykosból. Nagyokat aludtunk - néha délután is:) Jókat ettünk. Jókat nevettünk, és csak néha veszekedtünk. Ültünk a meleg szobában, és néztük a cserépkályhában meggyújtott fahasábokat. Hallgattuk a lányom furulyamuzsikáját, és a fiam gitározását. Találkoztunk a szüleimmel, és néztem, hogy mennyire örülnek az unokáiknak. Egy alkalommal sikerült eljutnunk kettesben a párommal fürdőbe, és legalább egy órát áztattuk magunkat a jó meleg vízben, nyugodtan beszélgetve. Figyeltük a kertben a cinkéket. Találkoztunk a barátainkkal.
Keveset tévéztem és sokat rádióztam. Kinyílt egy bimbó a karácsonyi kaktuszomon.Nagyon finom pizzát sikerült csinálnom, ami mindenkinek ízlett.

Így hirtelen - ennyi.


Nincsenek megjegyzések: